Fira Virtual

L'edició d’enguany de la Fira d’Empreses Simulades organitzada pel Sefed ha tingut lloc aquesta darrera setmana i ha estat un èxit, tenint en compte la situació.
A causa de les actuals restriccions de mobilitat, aquest any la Fira s’ha hagut de fer a través de Google Meet, amb participants d’arreu del món. Això podia haver suposat un caos organitzatiu de grans dimensions, però finalment, gràcies a l’esforç tant de professors com d’alumnes, s’ha pogut dur a terme de forma més que satisfactòria.


Ha estat una experiència estranya alhora que enriquidora per a tothom, que també ha aportat un volum de compres i vendes considerable per a Fustes La Salle, concloent així uns dies intensos de relacions comercials internacionals.

Cal remarcar també l’importantíssim rol que han jugat els materials preparats per a l’ocasió, com la pàgina web, el catàleg, a l’hora d’explicar, promocionar i vendre els nostres productes.

En definitiva, no ha estat una Fira tan lluïda com la d’edicions anteriors, i esperem que futures, en què es podia fer en un mateix recinte, però ha sabut estar a l’alçada de les expectatives. Això creava un ambient empresarial molt real, tot i tractar-se íntegrament d’empreses simulades autogestionades per l’alumnat.